Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ-ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ.


Διάφορες εργασίες γίνονται στην Κοινότητα. Και στο Νέο Αργύρι και στην Δαφνούλα οι κάτοικοι βλέπουν να γίνονται  ''μικρές κινήσεις'' , αλλά πολύ σημαντικές για αυτούς, διότι είναι εργασίες  που τις χρειάζονται γαι την καθημερινότητα τους.Μερικές από αυτές είναι:

1.Τοποθέτηση καινούργιων λαμπτήρων σε κολόνες φωτισμού και στα δύο χωριά.Κολόνες που έχουν να <<ανάψουν>> ίσως και πάνω απο 5 χρόνια.Απλή η τοποθέτηση αλλά πολύ χρήσιμη για τους κατοίκους αυτούς που τα σπίτια τους είναι λίγο ποιό απομακρυσμένα.
2.Καθαρισμός δρόμων, αλλά και καθαρισμός μονοπατιών στα 2 χωριά.Εκτός από την αισθητική πλευρά υπάρχουν περιπτώσεις που 2 οχήματα δεν μπορούσαν να περάσουν ταυτόχρονα διότι το πλάτος του δρόμου είχε μειωθεί στο μισό από διάφορα <<δέντρα και αγκάθια>>. Και επίσης μονοπάτια που τα διασχίζουν αρκετοί καθημερινά και ειδικά οι ηλικιωμένοι.....ξεκινά ο Μπάρμπα Χρήστος να πιεί τον καφέ του και μέχρι να φτάσει εκεί θα έπρεπε να είχε διασχίσει μια <<ζούγκλα>>.Πλησιάζει και το καλοκαίρι και ο κίνδυνος πέραν του τραυματισμού θα γινόταν και κίνδυνος από τα φίδια!!!!
3.Αλλάχτηκε ο φωτισμός στην πλατεία Δαφνούλας,διότι είχαν καεί αρκετές λάμπες εδώ και πολύ καιρό και ....μόνο πλατεία δεν θύμιζε.'Οπως επίσης και στον χώρο του Δημοτικό Σχολείου Δαφνούλας.
4.Έγινε καθαρισμός σε ολόκληρο το προαύλιο χώρο-πλατεία του Δημοτικό Σχολείου Νέου Αργυρίου όπως επίσης και στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δαφνούλας (αν και ακόμα εκκρεμούν εργασίες στον χώρο που θα ολοκληρωθούν σύντομα), διότι είναι χώρος που παίζουν μαθητές και χρειάζονται έναν ασφαλή και όμορφο χώρο.
5.Επίσης στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δαφνούλας υπάρχει και η αίθουσα όπου στεγάζεται <<εξοπλισμός οδοντιατρείου>> και η αίθουσα αυτή σήμερα εξυπηρετεί τον Αγροτικό Ιατρό της περιοχής όταν επισκέπτεται το Χωριό.Στην αίθουσα αυτή έγινε γενικός καθαρισμός,βάψιμο εσωτερικό και συντήρηση γενική.Στην αίθουσα αυτή υπάρχει και κενό δωμάτο στο οποίο γίνετε ανακαίνηση και θα το χρησιμοποιεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Χωριού καθώς επίσης και το τοπικό Συμβούλιο αν χρειαστεί.

Μικρά και με πολύ λίγα χρήματα τα παραπάνω, αλλά πού σημαντικά....και αυτό θα το επιβεβαιώσετε για όσους δεν τα θεωρείτε σημαντικά από τους ίδιους τους κατοίκους.......


(Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες  από το 2009-2010 και δεν αντιπροσωπεύουν το παραπάνω θέμα...απλά μας δείχνουν και μας θυμίζουν τον τόπο μας!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου